Sommararbetare/Säsongsarbetare

Till Nykarleby centrum, Jeppo och Munsala för skötsel- och underhållsarbeten vid gravgårdarna, kyrkorna och församlingshemmen.

Sommararbetarna bör vara födda 2004 eller tidigare och anställningen för dem gäller för ett antal veckor under juni-augusti.

Säsongsarbetarna bör vara 18 år eller äldre och anställningen gäller maj-september eller enligt överenskommelse.

Arbetet förutsätter förmåga till fysiskt utomhusarbete.

Tilläggsuppgifter ger:

Församlingsmästare Roy Björkman 040 8687058 Nykarleby, Elin Nylund 040 8687059 Munsala och Siv Westin 040 8687060

Ansökan skickas som e-post senast den 16.2 till elin.nylund@evl.fi.

Uppge i rubriken om du söker sommararbete eller säsongsarbete eller båda.

Skriv i ansökan om du söker till Nykarleby, Jeppo eller Munsala eller flera olika. Obligatoriska uppgifter är namn, adress, telefonnummer och födelseår. Observera att den som söker som säsongsarbetare skall ha fyllt 18 år innan arbetet inleds.

Endast de som blir valda kontaktas personligen.

Nykarleby församling söker ingen arbetskraft just nu.