Nykarleby församlingshem

Gustav Adolfsgatan 5 , 66900 Nykarleby

Nykarleby församlingshem

Kommande evenemang i församlingshemmet hittar du här.
​​​​​​​

Nykarleby församlingshem hittar du på Gustav Adolfsgatan 5 i Nykarleby. Här nedan hittar du mer information om vilka utrymmen som finns och lite praktisktinfo.

Ta kontakt med kansliet om du vill boka något utrymme. Information om kontaktuppgifterna hittar du här.

Information gällande servering:

Mat

Nykarleby församlingshem: Max antal personer som kan äta vid bord samtidigt i samma rum: 90 personer.
Nykarleby församlingshem: Max antal personer som kan äta vid bord samtidigt uppdelade på flera utrymmen: 150 personer.

Dryck of tilltugg

Nykarleby församlingshem: Antal sittplatser totalt (inkluderar både sittplatser vid bord och sittplatser utan bord): samma utrymme 200 sittplatser.

Handikapptoalett
Skötrum
Toalett

må 28.9 kl. 18.00

Gustav Adolfsgatan 5, 66900 Nykarleby

Kenyamission i Nkby fh

Kenyamissionen(SLEF Nykarleby samlas i Nykarleby församlingshem
to 1.10 kl. 18.00

Gustav Adolfsgatan 5, 66900 Nykarleby

Språkcafe

To 1.10 kl 18 Språkcafe. Vi far till biblioteket och sedan servering i Nykarleby församlingshem.