Ungdomsverksamhet

Välkommen med i församlingens ungdomsverksamhet!

Vi ordnar ett mångsidigt program för unga i församlingen. Menyerna här under är indelade enligt de orter där verksamheten hålls, men allt program är till för dig, oberoende av ort!  Kom också ihåg att kolla in vår ungdomsblogg som uppdateras kontinuerligt.

Centrum

Café Droppen

Café Droppen är en ungdomssamling som ordnas på fredagar kl 20.00 i församlingshemmet i Nykarleby. Vi firar andakt tillsammans, avnjuter någon form av servering och gör något tillsammans. Välkommen med!

Information dyker även upp på instagram och snapchat, där kan man se om det blivit någon ändring i programmet eller vad som är pågång just nu.

Instagram: cafedroppen

Snapchat: nyykaabidroppen

Hjälpledarskolning

Hjälpledarskolningen är till för dig som har konfirmerats och som tyckte att bl.a. Rippilägret var roligt och gärna skulle vilja vara hjälpledare själv på läger.

Hjälpledarskolningen ger färdigheter för olika ledaruppgifter inom församlingens barn- och ungdomsarbete. Hjälpledarskolningen startar på hösten och pågår fram till april. Lektionerna hålls varannan onsdag, två lektioner per gång. Vid avklarad hjälpledarskolning får du ett intyg som motsvarar en studievecka (40 h).

Vi samlas varannan onsdag kl 14.30-16 i Fisken, ungdomsutrymmet i Nykarleby församlingshem.

Smågrupper/Lifegroup

Vi har flera smågrupper som är igång i församlingen och för olika åldrar. Man träffas för att be, läsa bibel, diskutera och umgås. Ta kontakt med Ella-Mari så berättar hon mera.

Munsala

Nätet

Nätet är en ungdomssamling  i prästgården i Munsala. (Södra Munsalavägen 31). Tillsammans firar vi andakt, umgås, har program och ibland servering.

Vi samlas varje fredagkväll kl 19-00 i Munsala.

Hjälpledarskolning

Vi samlas i Munsala Prästgård varannan onsdag kl 15-16.30. Start 21.8.

Smågrupper / Lifegroup

Smågruppen är en grupp på ca 4-10 personer i åldern 16+. Vi samlas för att lära känna Gud och varandra bättre, dela liv och tillsammans diskutera, läsa Bibeln och be.

Vi samlas varannan måndagkväll kl 19-21 i Munsala Prästgård. Start 26.8.

Jeppo

Loftet

Loftet är de ungdomssamlingar som hålls i Jeppo. Samlingarna hålls på Loftet som är församlingens utrymmen. (vinden vid församlingshemmet, egen ingång bakvägen Kyrkvägen 112). Tillsammans firar vi andakt, umgås, har lite program och ibland servering.

Vi samlas varje torsdagkväll kl 19-22.

Hjälpledarskolning

Vi samlas varannan onsdag kl 15-16.30 i Munsala Prästgård.

Smågrupper / Lifegroup

Vi samlas varannan måndagkväll kl 19-21 i Munsala Prästgård. Start 26.8.