SUOMENKIELINEN TOIMINTA

Uudenkaarlepyyn seurakunta on virallisesti kaksikielinen seurakunta. Suomenkielisiä jumalanpalveluksia ja tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti.

Myös suomenkielisiä toimituksia järjestetään seurakunnan kaikissa kirkoissa toivomuksien mukaan. Yksi seurakunnan papeista kantaa päävastuun suomenkielisestä toiminnasta. Seurakunnan tavoite on, että kaikki löytäisivät seurakunnasta hengellisen kodin kotikielestä riippumatta.

Tästä sivusta löydät ajankohtaista suomenkielistä ohjelmaa ja perustietoa seurakunnan kolmesta kirkoista ja toiminnasta.

Vastuussa oleva pappi: Kappalainen Henrik Östman, puh. 040 868 7047

Ohjelma maalis-huhtikuu 2021

Su 7.3 klo. 10 Suomenkielinen paastojumalanpalvelus lähetetään seurakunnan Youtube-kanavassa. Östman, Lönnqvist. Sitä voi seurata myös sen jälkeen seurakunnan Youtube-kanavassa.

Ke 31.3 kl 19 Pääsiäisvaellus Jepuan kirkolla. Tule mukaan pääsiäisen elämysvaellukseen kirkon ja seurakuntakodin ulkopuolella! Vaellamme pienissä ryhmissä (enintään 10 hköä) oppaan kanssa. Ennakkoilmoitusta ei tarvita.

Ma 5.4 klo. 10 Suomenkielinen pääsiäisjumalanpalvelus Youtube-kanavassa, Smeds, Lönnqvist.
Jumalanpalveluksen jälkeen voit keskustella omalla äidinkielelläsi virtuaalisilla kirkkokahvilla Teamsin kautta kl. 13. Lue lisää seurakunnan kotisivuilla (teksti ruotsiksi).

Tervetuloa mukaan!

Yksityistä ehtoollista voidaan pyydettäessä järjestää kotona tai esim. hoitolaitoksessa.
Jos haluat keskustella mistä asiasta tahansa, ottakaa yhteyttä pappiin tai diakoniatyöntekijään.

Tag kontakt