Missionskretsarna samlas under vinterhalvåret i församlingshem, bönehus och hem. Vi håller andakt, läser brev från olika missionärer, samtalar och har kanske sticksömmen med.

Centrum

Nykarleby församlingshem:

• Kenya missionen varje måndag kl 18, med en inbjuden gäst.
  • Missionsträffen varannan tisdag kl 13 (ojämna veckor). Ledare är Monica Borgmästars

Socklot:

• Missionskrets varannan måndag kl 13 (ojämna veckor) i Socklot bönehus. Ledare är Monica Borgmästars.

Forsby

• Missionskrets samlas varannan tisdag kl 13 (jämna veckor) i Forsby byagård eller i ett hem. Ledare är Ann-Christine Löv, telefonr 050 4079 436

Markby

• Markbygården: Församlingscafé samlas 3-4 gånger per termin. Ledare är Monica Borgmästars.

Jeppo:

Missionssymöten varje torsdag i bönehuset kl. 13.00. Kontaktperson: Gun Sandberg.

Pensala:

Missionscafé i bönehuset ca 1 g/mån med inbjuden gäst. Ledare: Glenn Åhman (SLEF:s avdelningsordförande).

Munsala:

Missionssymöte i prästgården varannan vecka (ojämna veckor). Ledare: Monica Borgmästars.

Missionscafé i Monäs, 1 samling/månad i Monäsbodens klubbrum för FMS Nepalmissionen. Ledare: Monica Borgmästars.