Föräldra-barngrupper

Föräldra-barngrupper samlas på 5 platser runtom i församlingen. Programmet består av fri lek, pyssel, servering (kaffe, saft, smörgås och fruktbit) Sång, musik och andaktstund. Man kan komma och gå som det passar en själv! Ledarna välkomnar nya föräldrar med under hela året!

Små och stora grupper = Föräldrabarngrupper startar enligt följande:

• Socklot varannan måndag ,  kl 9.30 -11.30  på bönehuset. Vi börjar måndag 31 augusti ledare Lotta Ek

• Jeppo församlingshem tisdagar 9.30 - 11.30. Vi börjar 8.9.  Ledare Lotta Ek

• Nykarleby församlingshem  onsdagar kl 9.30-11.30, Gruppen startar 2 september. Ledare Åsa Dahlskog ( Ingen samling vecka 42)

• Kovjoki bönehus fredagar kl 9.30 -11.30. Vi börjar terminen 4 september. Ledare Lotta Ek

• Barn 0-6 år, med en vuxen VÄLKOMNA !

Program: fri lek, servering, småbarnssånger och andaktsstund (vi tänder ljuset och ber tillsammans barnens bön).