Ungdomar leker i sanden vid Pörkenäs.

Välkommen med i församlingens ungdomsverksamhet!

Vi ordnar ett mångsidigt program för unga i församlingen. Menyerna här under är indelade enligt de orter där verksamheten hålls, men allt program är till för dig, oberoende av ort!

Vi vill påminna om att om man känner sig sjuk så stannar man hemma, samt att man tvättar händerna noga och håller avstånd till varandra.

Välkommen med!

OBS! Mellan 12.10 - 31.10.2020 har vi ungdomsamlingar virituellt. Fredags kvällar kl 20 via instagram live. Våra konton är @cafedroppen eller @natet.official.loftet, där kan ni hänga med på gemenskap, skojj och andakt.

Centrum

Café Droppen

Café Droppen är en ungdomssamling som ordnas på fredagar kl 20.00 i församlingshemmet i Nykarleby. Vi firar andakt tillsammans, avnjuter någon form av servering och gör något tillsammans. Välkommen med!

Information dyker även upp på instagram och snapchat, där kan man se om det blivit någon ändring i programmet eller vad som är pågång just nu.

Instagram: cafedroppen

Snapchat: nyykaabidroppen

Hjälpledarskolning

Hjälpledarskolningen är till för dig som har konfirmerats och som tyckte att bl.a. Rippilägret var roligt och gärna skulle vilja vara hjälpledare själv på läger.

Hjälpledarskolningen ger färdigheter för olika ledaruppgifter inom församlingens barn- och ungdomsarbete. Hjälpledarskolningen startar på hösten och pågår fram till april. Lektionerna hålls varannan onsdag, två lektioner per gång. Vid avklarad hjälpledarskolning får du ett intyg som motsvarar en studievecka (40 h).

Vi samlas varannan onsdag kl 14.30-16 i Fisken, ungdomsutrymmet i Nykarleby församlingshem.

Bob-grupp

En samtalsgrupp ör dig som har gått ut nian. Vi samlas för att lära känna Gud och varandra bättre, diskutera, umgås, läsa Bibeln och be. Varannan vecka. Kontakta Ella-Mari för mera info.

Smågrupp/Lifegroup

Smågruppen är för dig som går på nian. Man träffas för att be, läsa bibel, diskutera och umgås. Varannan vecka. Ta kontakt med Ella-Mari för mera info.

Munsala

Nätet

Nätet är en ungdomssamling  i prästgården i Munsala. (Södra Munsalavägen 31). Tillsammans firar vi andakt, umgås, har program och ibland servering.

Vi samlas varje fredagkväll kl 19-00 i Munsala.

Hjälpledarskolning

Vi samlas i Munsala Prästgård varannan onsdag kl 15-16.30.

Smågrupper / Lifegroup

Smågruppen är en grupp på ca 4-10 personer i åldern 16+. Vi samlas för att lära känna Gud och varandra bättre, dela liv och tillsammans diskutera, läsa Bibeln och be.

Vi samlas varannan söndagkväll kl 18-20 i Munsala Prästgård.

Jeppo

Loftet

Loftet är de ungdomssamlingar som hålls i Jeppo. Samlingarna hålls på Loftet som är församlingens utrymmen. (vinden vid församlingshemmet, egen ingång bakvägen Kyrkvägen 112). Tillsammans firar vi andakt, umgås, har lite program och ibland servering.

Vi samlas varje torsdagkväll kl 19-22.

Hjälpledarskolning

Vi samlas varannan onsdag kl 15-16.30 i Munsala Prästgård.

Smågrupper / Lifegroup

Vi samlas varannan söndagkväll kl 18-20 i Munsala Prästgård.