Ungdomsläger 2018

Hej och välkommen med på ungdomsläger 27-29.4 ute vid Pörkenäs lägergård. Ödmjuka som vi är så kan vi inte beskriva tidigare års läger på annat sätt än en succé och ser fram emot att fortsätta på den linjen. Vi fortsätter att såga av B:n, tidigare år har vi pratat om bön och om bibel. Temat för årets läger blir det 3e B:net på stolen, brödra&systra gemenskap, eller som vi kort och gott förkortar det: Gemenskap.  Vi kör igång kl 18 på fredagkväll och avslutar lägret 12 på söndag. Priset för detta fantastiska paket är endast 50€ och betalningen sker via faktura. Priset gäller medlemmar i Nykarleby församling, andra är naturligtvis välkommen med men ta kontakt med Tomas eller Emma isåfall. Sista anmälningsdag är fredag 13.4 och du anmäler dig här nedanför. De blir kul så missa inte det! Vi ses på läger!

Summering
När: 27-29.4.
Var: Pörkenäs lägergård
Pris: 50€ för medlemmar i Nykarleby församling.
Anmälan senast: 13.4
Var anmäler man sig: http://nykarlebyung.fi/ungdomslager/

Ungdomsläger i församlingen